top of page

De Chinese geneeskrachtige kruiden behandeling is gericht op het herstellen van de balans in het lichaam. Een lichaam in balans is een lichaam vrij van klachten. 

CHINESE

GENEESKRACHTIGE KRUIDEN

Anker 1

GENEESKRACHTIGE KRUIDEN

De Chinese geneeskrachtige kruidenbehandeling is gericht op het herstellen van de balans in het lichaam.

Want: een lichaam in balans is een lichaam vrij van klachten. 

De behandeling is helemaal natuurlijk. Vaak zien wij dat er binnen een aantal weken al een zichtbare en voelbare verbetering optreedt. Mensen voelen zich vitaler, energieker, kunnen weer vrij ademen, slapen beter en hebben minder of geen pijn meer. Klachten als benauwdheid, vermoeidheid, hoesten, maar ook pijnklachten en slaapproblematiek, kunnen met kruiden worden verlicht of zelfs verdwijnen.

Kruiden hebben de capaciteit om toxische stoffen aan zich te binden. Door toxiciteit/afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen krijgen organen hun oorspronkelijke ruimte terug, die zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Door het lichaam/ de organen vervolgens te voorzien van meer energie, kunnen zij hun functies weer optimaal uitvoeren. 

Simplistisch gezegd bestaat de kruidenbehandeling uit:

  1. Detoxen en reinigen van het lichaam met koele kruiden

  2. De energie en vitaliteit in het lichaam terug brengen met warme kruiden

Dit proces van detoxen en energetiseren van het lichaam verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van het type klacht, de intensiteit van de klacht, de duur van de klacht, de mate van disbalans, leeftijd, leefstijl. 

Dr. Sun heeft ruim 30 jaar ervaring op dit gebied en geeft kruidenbehandelingen op maat, kijkend naar al deze specifieke factoren, die een rol kunnen spelen in het ontstaan en het verloop van uw klacht.

Anker 2

€ 48 per week (vanaf)

€ 48 per week (vanaf)

€ 15 per pot

bottom of page